تحولات منطقه

۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۶
کد خبر: ۹۱۰۸۱۱

متخصص طب ایرانی توصیه کرد:‌ با نخوردن غذاهای چرب و شیرین، نوشیدن فراوان مایعات، رعایت بهداشت فردی و پوشیدن لباس‌های نخی در پیاده روی اربعین از آسیب‌های پوستی جلوگیری کنید.

توصیه‌های طب ایرانی به زائران اربعین
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از فارس،این روزها کاروان میلیونی زائران اربعین از اقصی نقاط جهان به سمت کربلای معلی روانه شده و دوستداران اهل بیت با هر سختی و مشکلی خود را به کربلا می‌رسانند. گرمای هوا و آفتاب سوزان مناطق مرزی ایران با عراق از مهمترین عوامل تاثیر گذار بر پیاده روی اربعین است و لازم است زائران اربعین برای آرامش و سلامت بیشتر برخی نکات بهداشتی را رعایت کنند.متخصصان پزشکی توصیه‌های مهمی برای تامین سلامت زائران و پیاده روی این مسیر بهشتی داشته‌اند. از جمله این موارد توصیه شده پوشیدن لباس‌های نخی و گشاد، مصرف مایعات فراوان، استفاده از کرم ضد آفتاب، پرهیز یا مصرف کمتر غذاهای سرخ شده و چرب و مصرف شیرینی و... از جمله این موارد است.

طب ایرانی نیز در کنار طب رایج توصیه‌های کلیدی برای رفاه و سلامت بیشتر زائران اربعین دارد که در ادامه به آن اشاره می‌شود.

 فاطمه اقبالیان، متخصص طب ایرانی اظهار کرد: عرق سوز شدن، آفتاب سوختگی، جوش در قسمت‌های مختلف بدن، تعریق فراوان و بوی بد بدن و خشکی و خارش پوست از مشکلات پوستی شایع در پیاده روی اربعین هستند.

این متخصص طب ایرانی افزود: برای جلوگیری از این مشکلات کافی است، ضمن رعایت یکسری نکات در انتخاب نوع تغذیه، برخی ملزومات درمانی ساده و کم هزینه همراه داشته باشید.

وی خاطرنشان کرد: گرمی هوا، عدم رعایت بهداشت، خستگی، مصرف کم مایعات و  خوردن غذاهای چرب و شیرین در حین پیاده روی باعث ایجاد مشکلات پوستی می‌شوند؛ بنابراین با رعایت تدابیر طب ایرانی از قبیل مصرف متناوب مایعات مانند سکنجبین- فالوده با آب لیمو، نارنج و شربت لیمو و کاهش مصرف غذاهای چرب و شیرین می‌توان از بروز آنها جلوگیری کرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه از لباس‌های نخی، کلاه و نقاب استفاده کنید، افزود: در زمان خنکی و استراحت در ساعات ظهر می ‌وان مشکلات پوستی شایع را کنترل و درمان کرد.

اقبالیان گفت: استفاده از گلاب، کتیرا، کرم کالاندولا و کرم درماتین در حین بروز بیماری‌های پوستی می‌تواند، تسکین دهنده و کمک کننده برای کاهش علائم باشد.

پایان پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.